Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Indijski stručnjaci strahuju

Do 2012. Kina će napasti Indiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Do 2012. godine Kina će napasti Indiju kako bi odvratila pažnju svojem narodu nezadovoljnom zbog stalnih unutarnjih previranja, rastuće nezaposlenosti i financijskih problema koji su prijetnja komunizmu, prognoziraju tako vodeći svjetski stručnjaci sigurnosti.

'Kina će napasti Indiju prije 2012. godine zbog više razloga. Očajni Peking tako će naučiti Indiju lekciju i pokazati nadmoć Kine u Aziji u ovom stoljeću', tvrdi Bharat Verma, urednik indijskog magazina koji se bavi temama sigurnosti.  Dodao je kako je recesija zaustavila kineski izvoz i tako stvorila unutarnji nemir koji je opasan za komunističko društvo, piše The Economic Times.

Pročitajte i ovo Ivan Kaštelan i Ana Hinić - 2 Ravnateljice nije bilo Roditelj u učionici nasrnuo na profesora: "Ovo nije prvi napad u toj školi, što je poduzela ravnateljica?" Pomahnitali medvjed u Slovačkoj, ilustracija Harao ulicama grada Slovačke vlasti podigle dronove kako bi ubile pomahnitalog medvjeda: Ozlijedio je 10-godišnju djevojčicu i još četvero ljudi

Verma je kao razloge za napad na Indiju naveo još gubitak kapitala vrijednog milijarde dolara, osiromašene devizne rezerve i rastuće unutarnje nemire. ' Sve veći pad snage Pakistana, inače desne ruke Kineza u operacijama protiv Indije, što također čini Kinu nervoznom', objasnio je i dodao kako je politika Obame lukavo postavljena da 'lopov uhvati lopova'.

Vjerujete li da će Kina napasti Indiju?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

 

.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene