Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DNEVNIK NOVE TV

Mario Jurič uživo iz Sarajeva: "Zabilježen je niz nepravilnosti"

S jednog biračkog mjesta u Sarajevu javio se reporter Dnevnika Nove TV Mario Jurič koji donosi najnovije informacije o izborima u BiH.

Reporter Dnevnika Nove TV Mario Jurič s jednog je biračkog mjesta u Sarajevu poručio da uskoro počinje prebrojavanje glasačkih listića te da članovi biračkog broje neiskorištene listiće. ''Sve bi se trebalo znati oko ponoći'', poručio je Jurič dodajući da je odaziv do 15 sati bio oko 45 posto, što je za dva posto manje nego što je to bilo 2018.

Istaknuo je da ''ove izbore nadziru 63 promatrača'', upozorivši da su ''predstavnici koalicije nevladinih udruga Pod lupom zabilježili 65 prijava kršenja Izbornog zakona''.

Jurič je kazao da je'' tijekom dana zabilježen niz nepravilnosti kako u Federaciji BiH, tako i u Republici Srpskoj, među kojima je naveo uhićenje pet članova biračkog odbora, dvostruko prekidanje glasovanja u Livnu, uhićenje muškarca koji je u Mostaru napao člana biračkog odbora, a u Sarajevu je jedno biračko mjesto kasnilo s otvaranjem jer je koordinator zaspao''.

Pročitajte i ovo Denis Bećirović IZBORI U BIH Povećava se prednost Komšića i Bećirovića, Dodik se bori, oglasio se i Čović, a Čavara poručio: ''Schmidt je trebao poništiti odluke prethodnika''

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna IZBORI U BIH I mrtvi glasaju? Građanin Tuzle požalio se medijima da je na biračkom popisu vidio imena preminulih članova obitelji

Prvi neslužbeni rezultati bit će objavljeni u ponoć.

Od nedjelje, 2. listopada Dnevnik Nove TV možete pratiti od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene