Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve je spremno

DNEVNIK.hr u Denveru na Debata festu pod opsadom tajnih službi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ususret prvoj i za Amerikance možda najvažnijoj debati pred izbore sveučilište u Denveru priredilo je pravu feštu. Reporterka Dnevnika Nove TV Tatjana Krajač za Dnevnik.hr izvještava iz Denvera.

Reporterka Dnevnika Nove TV Tatjana Krajač za Dnevnik.hr izvještava iz Denvera.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Rizničar kampanje u Teksasu Dinastija se nastavlja: U politiku ušao George P. Bush Slika nije dostupna Vratio se u Washington Obami i dalje stižu čestitke, ali i nova očekivanja

Takozvani Debata fest počeo je tri sata prije same debate. Studenti su svim kolegama ali i gostima priredili zabavu. Bit će pjesme, plesa, hrane i pića, naravno bezalkoholnog. Priredili su i mini studentsku debatu o temama koje njih zanimaju. Većina ovih mladih glasuje prvi put.

>> UŽIVO na DNEVNIK.hr: Pratite debatu Baracka Obame i Mitta Romneyja

Najviše su koncentrirani na pitanja zapošljavanja nakon školovanja. I studenti su već od prve godine aktivni u politici. Rado se opredjeljuju. Demokratski studenti podupiru Obamu zbog prava manjina, a mladi republikanci ističu da će Romney osigurati posao.

Cijelo je sveučilište pod takozvanom opsadom agenata tajne službe jer, kako vole reći, budući predsjednik će biti s njima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene