Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobro se oporavlja

Djevojka sa srcem koje je palo na pod puštena iz bolnice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srce, koje je prije 10-tak dana ispalo bolničarima, uspješno je transplantirano 28-godišnjoj Eriki Hernandez koja je puštena iz bolnice.

Srce, koje je uspješno transplantirano Eriki Hernandez, 10. siječnja je u prijenosnom hladnjaku stiglo u bolnicu. No pred samim ulazom u bolnicu dvojica bolničara su se spotaknula i hladnjak sa srcem im je pao na beton. No srećom, srce nije bilo oštećeno i sada kuca u tijelu 28-godišnje Erike.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Automobil sletio kod Požege: Jedna osoba prevezena u bolnicu Ilustracija Skandal u susjedstvu Kupili lijes, isprintali osmrtnice: Obitelj došla po bakino tijelo u bolnicu pa doživjela potpuni šok

Liječnici iz meksičke bolnice La Raza kažu da je operacija bila vrlo uspješna,a ravnatelj bolnice je naglasio da je broj donatora u Meksiku i Latinskoj Americi sve veći. Erika Hernandez je jedna od troje pacijenata kojima je transplantirano srce od početka 2012. Više od 8.000 ljudi je na listi čekanja samo za transplantaciju bubrega. U 2011. u Meksiku je obavljeno 11 transplantacija srca.

 

 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene