Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama na Aljasci

Djevojčici ubrizgao čisti heroin, bore joj se za život

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Liječnici u SAD-u bore se za život 14-godišnjoj djevojčici, kojoj je ubrizgano čak tri grama heroina u krvotok.

Spomenutu djevojčicu drogirao je 26-godišnji Sean Warner u svojem domu u aljaškom gradu Anchorageu, a pronađena je u kritičnom stanju, prenosi Huffington Post.

Pročitajte i ovo Ilustracija selili je u drugu sobu Pacijentica (42) u bolnici se čudno ponašala, pa su pozvali policiju: Dobila je kaznu od 1000 eura Slika nije dostupna 1.800 km na - 50 stupnjeva Jedna od najtežih utrka na svijetu, a sada ima i neočekivanog protivnika

Prema iskazu Warnera policiji, on je dijelio gram heroina s dvojicom prijatelja, a djevojčica je htjela probati nešto novo, ali nije htjela sama ubrizgati heroin u venu. Warner je pokušao djevojčici ubrizgati heroin, ali nije uspio pa ju je morao poleći i držati ruku te je podvezati kako bi pronašao venu. Potom joj je ubrizgao oko 0,3 mililitra heroina.

Lokalna televizija KTUU prenosi kako Warnerov otac i njegov prijatelj opovrgavaju optužbe na Warnerov račun. Oni ističu kako je Warner veteran američke ratne mornarice, koji je spašavao živote vojnicima u Afganistanu kao liječnik. Dodaju kako je nakon povratka iz Afganistana imao težak period.

Policija Wernera tereti za zloporabu droge i druga nedjela. Warner je i sam pokušao vratiti svijest djevojčici, prije nego li je pozvao policiju. Heroin koji je koristio policiji po kvaliteti nije poznat. Ono što su istaknuli u policiji, jest da je iznimno visoke kvalitete, kakva se ne nalazi po ulici. Warner se nalazi trenutno u pritvoru, a određena mu je i jamčevina u visini od 90.000 dolara.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene