Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Djevojčici iz leđa raste sestra blizanka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Xin Xin, 11-godišnjoj Kineskinji, od rođenja na leđima raste sestra blizanka. Njezini su roditelji prikupili dovoljno novca za operaciju odstranjivanja nerazvijenog fetusa, a liječnici su optimistični u ishod operacije.

Kineskinja kojoj od rođenja iz leđa raste sestra blizanka, napokon će na operaciju kojom će 'sestra' biti uklonjena.

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji Slika nije dostupna Fetus in fetu Jednogodišnjoj djevojčici u trbuhu raste beba

Xin Xin, iz Changzhija, provincije Shanxi, rođena je s nerazvijenim fetusom koji je spojen s njezinim leđima.

Kako je Xin rasla, tako je rasla njezina nerazvijena blizanka, a sada je fetus toliko velik da joj stvara zdravstvene probleme.

Njezini roditelji su dugo skupljali novac kako bi platili operaciju da joj se odstrani nerazvijena blizanka od kad je rođena, a kažu da sada imaju dovoljno za operaciju. 

'Sve što smo isprva mogli vidjeti je bila ruka, a sada sve više poprima ljudski oblik. Sve su više vidljivi ruka, prsa i leđa', rekla je Xinina majka. 

Liječnici u Armen Police General Hospital trenutno provode testove, i planiraju nekoliko faza operacije kako bi odstranili blizanku. 

'Abnormalnost uzrokuje mnoge proleme. Ona ima 11 godina, ali je visoka svega 112 centimetara. Dodatni dijelovi tijela joj deformiraju ramena i leđa. Ali prilično smo sigurni da će operacija biti uspješna i da će ona imati relativno normalan život nakon operacije', rekao je glasnogovornik bolnice.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene