Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Mama, nemoj me dati'

Djevojčice zamijenjene u rodilištu ne žele pravim roditeljima!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije 12-godišnje djevojčice, za koje se otkrilo da su zamijenjene u rodilištu, ne žele se vratiti svojim biološkim roditeljima.

Djevojčice su odrasle samo nekoliko kilometara udaljene jedna od druge u ruskom gradu Kopeisk. Njihove majke rodile su ih 1999. s 15 minuta razmaka, u istom rodilištu gdje su im zamijenili oznake s imenima.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Rumunjskoj Majka malenim djevojčicama kosu oprala otrovnom otopinom, u bolnici su i bore se za život Spašavanje djevojčica iz jezera u Somboru - 4 moglo je biti kobno FOTO Dramatično spašavanje kod susjeda: Djevojčice se šetale po zaleđenom jezeru pa propale kroz led

Njihovi pravi identiteti otkrili su se kada je bivši muž jedne od majki, Julije Belajeve, odbio plaćati alimentaciju jer njegova kći Irina nije nimalo ličila na njega. Nakon nekoliko DNK testova pokazalo se da Irina uopće nije njihova kćer, piše ABC News.

>> Dvije sestre preminule u istom satu, na različitim mjestima

'Sutkinja nije mogla vjerovati. Rekla je da je ovakve slučajeve gledala samo na televiziji i nije znala što da nam savjetuje', rekla je Julija koja se sjetila da je još jedna žena rodila isto kad i onda pa je posumnjala u zamjenu. Fotokopirala je DNK rezultate i obratila se policiji koja je pronašla njezinu biološku kćer. 'Njihova kćer Anja je plavokosa i ličila je na mene i bivšeg supruga. Naša kćer je bila tamnoputa i tamnokosa i nalikovala je drugom ocu', rekla je. 'Odjednom mi se cijeli svijet okrenuo naglavačke', rekla je Julija.

Iako su djevojčice priznale da su sretne što su se pronašle, nijedna od njih ne želi napustiti obitelj u kojoj su odrasle, bez obzira što to nisu njihovi biološki roditelji. 'To je grozno za njih obje, odrasle su s jednima, a sada su saznale da su im pravi roditelji neki drugi. Irina mi stalno govori 'Mama, molim te, nemoj me dati'', rekla je Julija.

Iako su dvije obitelji sve bliskije i u dobrim odnosima tužit će bolnicu i tražiti odštetu od 160.000 dolara.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene