Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimku predala policiji

Djevojčica snimila kako je zlostavlja pedofil!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Desetogodišnja djevojčica iz Suffolka u Velikoj Britaniji dokazala je da ju je zlostavljao pedofil, koristeći kameru na konzoli za igrice kako bi ga snimila.

John Fisher (46) uhićen je jer je hrabra djevojčica pokazala policiji sliku koju su službenici opisali kao 'nepobitan dokaz'. Jučer je Fisher osuđen na tri i pol godine zatvora.

Pročitajte i ovo Ilustracija teške ozljede UZNEMIRUJUĆE Snimka brutalnog premlaćivanja u Splitu: Mladić koji je zbog udaraca šakama i nogama zadobio teške ozljede mozga i dalje se bori za život Ilustracija Koristili se dark webom Razbijen lanac pedofila, uhićeni deseci: "To je grozan zločin. Neka djeca poznavala su te muškarce"

Tijekom suđenja je rečeno da je djevojčicu Fisher prvi puta zlostavljao kada je imala devet godina. Šokirano dijete ispričalo je što se dogodilo svojoj majci, no bez posljedica za Fishera, a sudu nije poznato iz kojih razloga.

>> Sarajevo: Pedofil gol masturbira na balkonu gledajući djecu

Godinu dana kasnije, ponovno ju je napao. Djevojčica je tada uključila kameru na Nintendu koja je snimila zlostavljanje.

Detektivka Annabelle Bunn iz policije u Suffolku, pohvalila je djevojčicu za hrabrost i brzu reakciju.

'Brzo se dosjetila uključiti kameru na konzoli kako bi snimila zločin i to je bio nepobitan dokaz onoga što se dogodilo. Bila je dovoljno hrabra da snimku da policiji', rekla je Bunn.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene