Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve više takvih slučajeva

Djevojčica pokušala ubosti policajca nožem, on je ubio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djevojčica je s s nožem u ruci potrčala prema zaštitaru na ulazu u naselje Anatot, a on je otvorio vatru na nju.

Trinaestgodišnju palestinsku djevojčicu ubio je izraelski vojnik kojega je pokušala ubosti nožem u naselju na Zapadnoj obali, koja je pod izraelskom okupacijom, objavila je u subotu izraelska policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija Priopćila policija Nasilnik s Rive koji je napao dvije žene dobio kaznenu prijavu Zapovjednik Islamske revolucionarne garde Hosein Salami Upozorio Izrael Iran poručio da je operacija Iskreno obećanje gotova i da su gađali dvije mete

To je posljednji smrtni slučaj u gotovo četveromjesečnom valu nasilja koji je pobudio strahove od eskalacije većih razmjera, a prethodila su mu dva napada nožem koje su ovog tjedna u naseljima izveli maloljetni Palestinci, napominju izraelske vlasti.

Glasnogovornica policije Luba Samri rekla je da je preliminarna istraga pokazala da se djevojčica "posvađala s obitelji i otišla od kuće s nožem, namjeravajući umrijeti".

Ona je s nožem u ruci potrčala prema zaštitaru na ulazu u naselje Anatot, a on je otvorio vatru na nju, rekla je Samri. Ubrzo je na poprište stigao njezin otac, koji je uhićen, dodala je. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene