Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prometna nesreća

Djevojčica pokraj mrtvog oca preživjela dva dana u prevrnutom automobilu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Devetogodišnja Jordan Landon dva je dana bila priklještena u prevrnutom automobilu, nakon prometne nesreće u kojoj je poginuo njezin 39-godišnji otac Douglas Landon.

Policija je priopćila kako se nesreća vjerojatno dogodila u petak navečer za vrijeme njihova puta kući nakon kupovine u trgovini u Craven Countyju. Jordan je rekla policiji kako je preživjela jedući grickalice. Kada bi smogla snage dozivala je pomoć, ali nitko je nije čuo, javlja ABC News.

Pročitajte i ovo Kaštel zavijen u crno - 5 Tragedija u Kaštel Sućurcu Da se nije zamijenio za smjenu, iz gorućeg bi auta spašavao vlastitu obitelj: "To je nešto iz noćne more vatrogasaca" Sprovod 32-godišnje majke koja je poginula u prometnoj nesreći u Kaštel-Sućurcu Kaštel-Sućurac Stotine ljudi oprostilo se od mlade majke koja je poginula u strašnoj prometnoj nesreći: "Iza nje ostaje praznina"

Konačno, u nedjelju navečer, muškarac koji je pješačio cestom, primijetio je prevrnuti automobil u provaliji i pozvao policiju. Na mjesto nesreće došli su i spasioci koji su mislili da u automobilu nema preživjelih. No, čuli su slabašan glas i shvatili da je djevojčica živa. Tri vatrogasne i spasilačke ekipe iz automobila su je izvlačile sat vremena.

'Za devetogodišnjakinju to je prilično herojski. Bila je mirna', rekao je narednik David Clifton. 'Nije imala kaput kojim bi se zagrnula, a noći su bile hladne', dodao je Clifton. Djevojčica nema ozljeda opasnih po život.

Mjerač brzine ostao je na brzini kojom je vozač vozio kada se dogodila nesreća i pokazivao je 160 km/h. Policija stoga zaključuje kako je uzrok nesreće neprilagođena brzina.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene