Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kineski mediji tvrde

Djevojčica koju su pregazili kombiji doživjela moždanu smrt

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvogodišnja djevojčica, koju su na tržnici u Kini pregazila čak dva kombija, doživjela je moždanu smrt, izjavili su liječnici.

Pokraj pregažene Wang Yue koja je ležala u lokvi krvi prošlo je čak 18 ljudi i nitko se nije zaustavio da joj pomogne. Pomoć je pozvala tek 19. prolaznica koja je skupljala smeće. Podigla je djevojčicu i donijela je majci koja je s njom požurila u bolnicu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užasna nesreća Djevojčicu (1) pogodila zapaljena boca s benzinom: Ima teške ozljede, ali stabilno je Ilustracija Tragedija na Kosovu Rođaci pretukli djevojčicu (4) nasmrt? "Kada sam je uzela u naručje, nije mogla hodati, samo je plakala"

Liječnici otpočetka malenoj nisu davali velike šanse. Šefica neurokirurgije u bolnici u Guangzhou jučer je kazala kako je Yueyue, kako je roditelji odmilja zovu, teško ozlijeđena te da će, ako i preživi, vrlo vjerojatno ostati u vegetativnom stanju.

Roditelji malene suočeni su s najtežom odlukom u životu - odobriti isključivanje aparata ili još pričekati. Očajni, i dalje se nadaju.

Chen Xianmei, 58-godišnjakinja koja je jedina pomogla malenoj Yue, za svoje je dobro djelo višestruko nagrađena. Od gradskih vlasti dobila je ček na 10.000 juana (oko 1.570 dolara), od vlasti provincije Nanhai također 10.000 juana, a jedan vlasnik IT tvrtke, dirnut njezinom samilošću, poslao joj je ček na 50.000 juana (oko 7.830 dolara) i ponudu za posao u njegovoj tvrtci. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene