Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vlasti pokrenule akciju

VIDEO KOJI ĆE VAM SLOMITI SRCE Grace je djevojčica koju nitko ne želi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanske vlasti poduzele su izvanredne mjere u pozivu potencijalnim roditeljima koji bi željeli udomiti djevojčicu.

Trogodišnja djevojčica Grace rođena je 25 tjedana ranije, ima cerebralnu paralizu i kroničnu plućnu bolest. Trenutačno se nalazi kod sredovječnih skrbnika koji su u proteklih 19 godina udomili 40 djece, ali kažu da odlaze u mirovinu i odlučili su drugima prepustiti daljnje udomljavanje, piše news.com.

Pročitajte i ovo Ilustracija laseri na ratnim brodovima Novo moćno oružje moći će pogoditi kovanicu s udaljenosti od jednog kilometra, a to će koštati tek malo više od 11 eura Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki

Biološka majka ove djevojčice nije mogla skrbiti za nju zbog ozlijede mozga. Grace ima starijeg brata i sestru koji su posvojeni, ali nju nitko još nije želio posvojiti.

Trenutačni skrbnici Jill i Paul kažu da potencijali roditelji ne bi trebali biti obeshrabreni Gracinim stanjem jer se razvija bolje od svih očekivanja liječnika koji su se bojali da nikada neće hodati.

Odrekao se vrijednog i dobio neprocjenjivo

'Kada smo prvi put čuli za Graceine posebne potrebe, pitali smo se hoćemo li se moći brinuti za nju. Ali kada smo je vidjeli prikopčanu na kisik znali smo da joj moramo pomoći', ispričala je 57-godišnja Jill.

'Mislim da postoji percepcija da bi Grace mogla biti zahtjevno dijete zbog zdravstvenih problema. Potreban joj je jedan roditelj koji ostaje kod kuće, jer joj je potrebno mnogo njege, ali s njezinim umom je sve u redu. Bistra je kao bilo tko. Veoma je inteligentno dijete. Veoma posebna djevojčica', dodaje Jill.

Vlasti su se za pomoć obratili i medijima te objavili molbu za posvojenje jer žele djevojčici pronaći dom prije Božića.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene