Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravično iskustvo

Oca joj izrešetali pred očima: Djevojčica (3) se 30 sati skrivala u ormaru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trogodišnja djevojčica proživjela je pravu horor noćnu moru. S čak 19 hitaca ubili su njezinog oca, a ona je idućih 30 sati provela skrivajući se u krevetu i ormaru.

Armone Stanley (34) spremao se poći na međunarodni aerodrom u Philadelphiji s kćeri Aryanom (3), no prije nego su uspjeli krenuti, nepoznati napadači upali su u njegov stan i izrešetali ga. Stanley je trebao kćer odvesti natrag na Floridu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna kaos na ulicama Philadelphije Nova pucnjava u Americi: Napadač upucao najmanje šestoro policajaca koji su izašli na dojavu o narko aktivnosti S broda u Philadelphiji zaplijenjeno 16,5 tona kokaina (Foto: AFP) - 3 priznao krivnju Crnogorac uhićen u povijesnoj zapljeni droge u SAD-u: Na brodu pronađeno 16,5 tona kokaina

Djevojčica je u napadu ostala neozlijeđena, a gotovo punih 30 sati, skrivala se sklupčana u očevom krevetu i ormaru. Pokušala ga je probuditi, otkrila je njezina baka Eloise Bryant (78), koja živi u Fort Lauderdaleu.

>> Petero upucanih u Alpama, djevojčica (4) se satima skrivala ispod leševa

'Rekla mi je da je mrtav, vidjela ga je krvavog i rekla kako se nije mogao probuditi', rekla je Bryant, a prenosi Huffington Post.

Djevojčicu je sklupčanu u očevom krevetu pronašao stanodavac, kojeg je nazvala njezina majka, Anna Cassieri, koja je od njega zatražila da provjeri je li sve u redu, nakon što se njezin otac nije javio. 'Vidjela je toliko puno. Zna da joj je netko ubio oca', rekla je Cassieri.

Noćnoj mori za majku i kći ipak tu nije bio kraj. Kad je stigla u Philadelphiju, socijalne službe dozvolile su joj da kći vidi samo na 10 minuta tog dana. kako se napad dogodio prošle srijede, a djevojčica je pronađena u četvrtak, poznato lice vidjela je tek na 10 minuta u dva dana.

Dan kasnije, odnosno prošlog petka, Odjel za ljudske poslove u Philadelphiji Anni je dozvolio da kći vidi tek na dva sata. Pravdali su zadržavanje djeteta provođenjem istrage te pružanjem zaštite u trajanju od 72 sata u tom slučaju.

Lokalni sud, odnosno sudac, imao je više razumijevanja i u subotu je naredio da se djevojčica vrati majci u skrbništvo, što je i učinjeno.

'Više nikad se ne vraćam ovamo. Ne želim više ništa imati s Philadelphijom', poručila je Cassieri.

Brat ubijenog Stanleyja, Marlon Bryant (29), rekao je kako je čitava rodbina zatečena ubojstvom. 'Bio je dobar čovjek. Obožavao je djecu. Nikad nije upadao s nikim u nevolje', rekao je Bryant.

Policija i dalje traga za počiniteljem ili počiniteljima tog strašnog ubojstva.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

My29 WFTC Minneapolis-St. Paul

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene