Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Virtualna romansa

Djevojčica (13) ukrala auto i krenula u susret dečku kojeg je upoznala preko interneta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oko 1.300 kilometara dugačak je put za prevaliti kako bi upoznali nekoga.

Još je to dulji put, ako imate 13 godina i ako, naravno bez vozačke dozvole, vozite automobil koji ste ukrali od brata, a sve kako bi se upoznali s dečkom kojeg ste upoznali preko interneta.

Pročitajte i ovo Ilustracija Doljani Uhićen časnik HV-a: Tjerao vojnike da mu grade kuću, prodavao mesing od uništenog streljiva... Ilustracija Pobjegao je Četvorica napala muškarca u Dubravi: Opljačkali ga, tukli, pucali na njega i ukrali mu BMW

Toliko daleko je bila spremna ići 13-godišnja Elizabeth Annette Robinson iz Texasa, kako bi vidjela 12-godišnjeg dječaka Dylana kojeg je upoznala za vrijeme igranja on-line igrice Xbox, piše Huffington post.

Prošlog četvrtka Elizabeth je odlučila da će igru ljubavi zaigrati u stvarnom, a ne virtualnom životu. Ukrala je kreditnu karticu od majke, automobil od brata te se iskrala iz svoje sobe i krenula u avanturu.

>> Dječak (13) ukrao Golf i vozio se po Valpovu

Djevojčica je krenula iz Cypressa prema sjeveru preko Arkansas kako bi stigla u Nashville.

Tressa Robinson, Elizabethina majka, prije nego što je njezina kći krenula na put, zamijetila je da se čudno ponaša. 'Počela je dulje ostajati u svojoj sobi, sve je radila da bi ostala sama', rekla je majka.

Elizabeth je lokalna policija presrela kada je djevojčica prevalila čak 80 kilometara. Thomas Gilliland, glasnogovornik policije, bio je impresioniran načinom na koji se 13-godišnjakinja snalazila na prometnom autoputu.

Elizabet je u policijskoj postaji čekala da po nju dođu roditelji, koji su joj ipak željeli omogućiti susret s Dylanom, na bezbolan način.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene