Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kćeri rekao da je beba mrtvorođena

Djed prodao unuka putem Facebooka za 640 eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija na sjeveru Indije objavila je da je uhitila 47-godišnjeg muškarca koji je na Facebooku ugovorio prodaju unuka, dojenčeta, poslovnom čovjeku za 640 eura.

Feroz Khan, stanovnik Ludhiane, u Pendjabu, optužen je za otmicu unuka neposredno nakon što je njegova kći rodila u travnju. Zatražio je potom pomoć dvojice posrednika koji rade u rodilištu, a koji su kontaktirali kupca na Facebooku i zaključili prodaju.

Pročitajte i ovo Trojica muškaraca osumnjičenih za silovanje blogerke Užas u Indiji Grupno silovali blogericu: Uhićena preostala četiri osumnjičenika Trojica muškaraca osumnjičenih za silovanje blogerke Strašan zločin Objavljene prve fotografije uhićenih zbog brutalnog silovanja blogerice: "Prislonili su mi nož na vrat i rekli da će me ubiti"

>> Drogirao suprugu pa prodao njezin bubreg!

'Sva trojica su uhićena i ispitat ćemo poslovnog čovjeka koji je platio za kupovinu dojenčeta', kazao je dužnosnik policije u Ludhiani Satish Malhotra. Taj se grad nalazi 300 km od Delhija.

Policija je pronašla dijete i vratila ga majci, razvedenoj ženi, koja je podigla tužbu protiv vlastitog oca. Troje optuženika krivično se goni zbog otmice. Pojavit će se pred sudom u srijedu i bud li proglašeni krivima, prijeti im zatvorska kazna u trajanju sedam godina.

Godine 2011. indijska savezna policija ukazala je pravosuđu da je 815 organiziranih bandi s 5.000 članova umiješano u otmicu djece u Indiji kako bi poslužila u mrežama prostitucije i prosjačenju. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene