Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na prvi pogled idila, a zapravo...

Djed mučki ubijene Tijane: 'Ovo mjesto je ukleto!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mjesto Bajmok nedaleko Subotice samo naizgled čini se idilično, no kako i samo mještani kažu, nešto se čudno tu događa...

Slučaj Tijane Jurić koju je mučki ubio 34-godišnji mesar Dragan Đurić potresao je cijelu regiju. Djevojka je nestala i ubijena u Bajmoku nedaleko Subotice. Njen djed, Mile Batrić, kaže kako je to mjesto ukleto.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mesar priznao ubojstvo Osumnjičenog ubojicu Tijane (15) u zatvoru čuvaju od linča Slika nije dostupna Ubio 15-godišnjakinju Ispričao detalje: Monstrum iz Srbije hladnokrvnošću zbunio i policajce s najdužim stažom

'Bajmok je lijepo mjesto, ali prokleto! Od devedesetih godina naovamo ovdje je počinjeno dvadesetak ubojstava od kojih mnoga još nisu rasvijetljena. Ne znam zašto, što se ovdje događa, ali ovo mjesto je prokleto', rekao je za Alo Tijanin djed Mile.

Hladnokrvan i bez emocija: Je li mesar i ubojica Tijane Jurić serijski ubojica?

A ne misli tako samo on. Ovo mjesto na sjeveru Bačke, iako djeluje idilično, s bujnim zelenilom , vrtovima, lijepim kućama i prijateljski nastrojenim ljudima zapravo ima neuobičajeno visok postotak ubojstava za 8000 stanovnika koliko trenutno broji.

Devedesetih godina po Bajmoku je smrt sijala zloglasna skupina Marinka Magde znanog i kako srpski Jack Trbosjek, a kojeg se tereti za 14 ubojstva. Devet osoba ubio je masovni ubojica Josip Vujić zvani Joso Sikirica. Dva muškarca prije nekoliko godina pretučena su na smrt, a dvije žene zadavljene.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene