Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Dva različita djeteta'

Dječak udario učiteljicu, roditelji ga brane: On nije zločest, samo je neshvaćen

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nasilje u školama uzelo je maha. Djeca sve mlađa postaju nasilna, a sukobljavaju se s drugom djecom, ali i odraslima. Takav je slučaj i ovog petogodišnjaka.

Petogodišnji Logan Steed iz Velike Britanije u svojoj prvoj godini školovanja već je četiri puta bio suspendiran te je sada konačno isključen, piše Daily Mail. Razlog tome jest njegovo nasilno ponašanje, često je tukao i grizao nastavnike, ali i drugu djecu. Njegovi roditelji kažu - to je nemoguće.

Pročitajte i ovo Novac - 1 Bugarski kriminalci Varali su državu gotovo pet godina i digli 54 milijuna na naknadama za nezaposlene: "Sustav su tretirali kao bankomat" Škola Blundell Užas u Engleskoj Stravičan napad u školi: Maloljetnik napao dvojicu dječaka, jedan u kritičnom stanju

Laura i Cameron Steed tvrde kako ne vjeruju navodima iz škole te kako je njihov sin dobro dijete i kako se kod kuće uvijek ponaša lijepo i pristojno. 'Kažu da ga moraju isključiti iz škole zbog sigurnosti druge djece i nastavnika, ali ja ne razumijem kakvu to veliku prijetnju njima predstavlja jedan 5-godišnjak', rekao je Loganov otac Cameron.

>> VIDEO Učiteljice za noge hodnikom vukle slijepog dječaka 

U školi kažu kako su problemi s Loganom započeli prvi dan prvog razreda u listopadu prošle godine. 'On se tuče, grize, štipa, udara', stoji u školskom izvješću. 'Jednom takvom prilikom učiteljica ga je posjela i primila za ruke, a on ju je nogom udario u lice', rekli su u školi.

'Kao da govorimo o dva različita djeteta, kod kuće je dobar i radi što su mu se kaže', rekla je njegova majka i dodala kako ne vjeruje da je zločest već da je samo neshvaćen.

Inače, Logan je već obavio brojne pretrage ne bi li ustanovilo pati li od nekog poremećaja, uključujući i Aspergerov sindrom, no svi su nalazi bili negativni.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene