Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nude mu se djevojčice

13-godišnjak nakon snimke oralnog seksa postao 'zvijezda'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dječak koji je snimao oralni seks s djevojčicom počeo je primati desetke zahtjeva za prijateljstvo na Facebooku.

Nakon što je objavljena priča o srpskom dječaku (13) koji je snimio oralni seks s godinu dana mlađom djevojčicom i tu snimku pokazivao kolegama za novac, on je na svom Facebooku profilu dobio desetke zahtjeva za prijateljstvo, piše Alo.

Pročitajte i ovo Teroristi u Crocus City Hallu u Moskvi - 2 Mučnih 90 sekundi užasa "Ubijte ih bez milosti, dolazimo u ime Boga": Islamska država objavila zatrašujuću snimku napada u Moskvi Slika nije dostupna Imaju 12 i 13 godina Dječak snimio oralni seks s djevojčicom pa prodavao snimku za 65 kuna

Među njima su navodno i djevojčice koje s njim žele stupiti u intimnu vezu. Iz policije u Boru, pod čijom je nadležnošću ova slučaj, još se nisu oglasili o ovom događaju. Iskaze su dali osumnjičeni učenik, oštećena djevojčica, a o svemu su obaviješteni i njihovi roditelji.

Dječak snimio oralni seks s djevojčicom pa prodavao snimku za 65 kuna

Prema zakonu u Srbiji, sud ovog učenika može uputiti u odgojno-popravnu ustanovu u kojoj može provesti od šest mjeseci do četiri godine. Također mu se može izreći blaža sankcija, kao što su školski ukor i pojačani nadzor roditelja.

Podsjetimo, učenik je mobitelom snimio oralni seks s djevojčicom. Za gledanje je tražio 200 dinara, a za prebacivanje snimke 1.000 dinara. Kada je razrednik od njega zatražio da preda mobitel, dječak je snimku izbrisao.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene