Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Žilav dječak

DVAPUT U ISTOM DANU PREVARIO SMRT Preživio pad s litice visoke 30 metara i ugriz zmije otrovnice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prevario je smrt - i to dvaput u istom danu. Prvo je pao s litice 30 metara, samo da bi ga potom ugrizla otrovnica.

Brock Leach (14) okliznuo se preko ruba strme litice u Trebarwith Strandu, nedaleko od grada Cornwalla, na jugozapadu Engleske. Tinejdžer se kotrljao preko busenja i kamenja, prije nego što se zaustavio na jednoj izbočini.

Pročitajte i ovo Američki vojni zrakoplovi na nosaču aviona Hutisti odgovorili raketama Napadi u Jemenu: Amerikanci i Britanci unišili tri podzemna skladišta oružja David Cameron i Penny Wong Jačanje suradnje Australija i Velika Britanija potpisale su sporazum o obrambenoj suradnji: "Moramo biti spremniji nego ikada prije"

Kad se pokušao pridignuti i popeti na sigurnije mjesto, osjetio je oštru bol u ruci i shvatio da ga je ugrizla zmija, i to jedina vrsta otrovnice u Velikoj Britaniji.

Njegov pad vidio je i njegov brat Josh (16), koji mu je odmah pohitao upomoć, no Brock nije mogao nastaviti, čak ni uz njegovu pomoć, svoj uspon na sigurno. Josh se vratio na vrh litice i dozvao pomoć.

Pula: 6-godišnjak pao s balkona, nitko nije svjedočio padu

Na putu do bolnice, Brockova ruka već je bila natekla triput više od svoje normalne veličine, a u bolnici su mu dali protuotrov pa je što se otrova tiče, sve prošlo u redu.

No međutim, dječak je pri padu zadobio prijelom zdjelice te teška nagnječenja i podljeve. Njegova majka Tracey Leach (47), rekla je za Telegraph da je imao sreće. "Imao je puno sreće i ponosna sam na njih obojicu", rekla je. "Obojica su bili vrlo uplašeni", dodala je.

Da je Brock doista imao puno sreće govori i podatak da mu glava nije uopće stradala pri padu. "Brock se strašno natukao, ali su mu glava i lice ostali bez ogrebotine", istaknula je njegova majka.

Dječak će se u potpunosti oporaviti, predviđaju liječnici.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene