Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća u Italiji

Dječaci ukrali automobil, upali u more i utopili se

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je automobil na Ustici, u kojem su bili 13-godišnjak i 14-godišnjak kliznuo u more, obojica dječak su poginula.

Dva dječaka ukrala su ključeve automobila koji je bio parkiran u luci na talijanskom otoku Ustica u Tirenskom moru te su ušli u vozilo, piše Corriere della sera. Automobil je kliznuo u more, a dok su ronioci uspjeli izvući tijela iz automobila bilo je kasno. Dječaci su već bili mrtvi.

Pročitajte i ovo Pitbuli napali dijete tragedija u Italiji Dva pitbula rastrgala 13-mjesečnog dječaka dok se igrao u dvorištu: Majka ga je pokušala spasiti, nju su izgrizli Slika nije dostupna rade se dodatne analize Dječak (9) hitno prebačen u Italiju zbog virusa nepoznatog porijekla: Jedan simptom posebno zabrinjava liječnike

>> Spasili dječaka s dna bazena: 'Ljudi su odustajali, mi nismo mogli stati'

Policija je pokrenula istragu kako bi se ustanovilo kako se točno dogodila nesreća. Izvršit će se obdukcija kako bi se utvrdio uzrok smrti. Navodno se, piše Corriere della sera, istražuje i mogućnost ubojstva.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene