Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Probudili je iz zimskog sna

Dječaci probudili medvjedicu iz zimskog sna, jednog izgrizla

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četiri dječaka šečući šumom naletjela su na medvjeđi brlog i probudili medvjedicu koja ih je napala.

Incident se dogodio u Švedskoj, izvan uređenih skijaških staza s kojih su dječaci skrenuli, piše Upi.com. Olle Backman ispričao je kako su naletjeli na brlog iz kojeg su vidjeli medvjedicu.

Pročitajte i ovo Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo Komemoracija za žrtve brutalnog napada u Sydneyju Ubijeno šest osoba Napadač iz Sydneyja ciljao je žene: "Snimke govore same za sebe"

Životinja se zaletjela na preplašene dječake i počela nemilosrdno gristi 12-godišnjeg Ollea Friska koji se uspio istrgnuti iz ralja životinje. No, medvjedica ga je sustigla te počela vući u brlog.

Nekoliko minuta kasnije pustila je nemoćnog dječaka i krenula u okršaj s njegovim prijateljima. Jedan od njih uspio se snaći te svom snagom medvjedicu udariti skijaškim štapom i otjerati ju.

'Oprostio sam se sa životom u trenutku kada me medvjedica odvukla u brlog', ispričao je Olle kojem je životinja rastrgala kacigu i teško ga ozlijedila. Helikopterom je prevezen u obližnju bolnicu gdje se uspješno oporavlja od brojnih rana po cijelom tijelu.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene