Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog bicikla?

Bedford: Pretukli muškarca iz Hrvatske, preminuo u bolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri su tinejdžera privedena na ispitivanje nakon sukoba s muškarcem koji je kasnije preminuo.

Josip Jovanović, 57-godišnjak iz Hrvatske koji je živio u Bedfordu, srušio se ubrzo nakon sukoba s mladićima te je preminuo u bolnici, piše BBC.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ostavljena djeca Tijelo nestalog dječaka (13) pronašli zakopano u napuštenom povrtnjaku: Prije smrti prebacio je novac s računa Ilustracija Uhićeni su Tinejdžeri planirali teroristički napad na koncertnu dvoranu u Bruxellesu

Tri dječaka, 12-godišnjak, 13-godišnjak i 15-godišnjak zadržani su na policiji. Iz policije su pušteni uz jamčevinu, a osumnjičeni su za ubojstvo i pokušaj krađe. Policiji se moraju javiti 28. rujna.

Detektivi još uvijek tragaju za svjedocima koji bi mogli imati informacije o incidentu koji se dogodio pokraj vijećnice u srijedu oko 14.30 po lokalnom vremenu.

Vjeruje se da se Jovanović, koji je bio u ribolovu, sukobio s grupom tinejdžera nakon što su mu pokušali ukrasti bicikl. Prema pisanju Daily Maila, Jovanoviću je bicikl ukraden već dva puta. Bolovao je od astme, pa se vrše daljnji testovi kako bi se ustvrdilo zbog čega je uistinu preminuo.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene