Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Surovo ubojstvo

Dječaci motikama zatukli prijatelja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Maloljetni G. K. star 16 godina i njegov vršnjak Lj. S. iz sela Grebenac u Srbiji uhićeni su jučer zbog sumnje da su u subotu popodne na smrt pretukli Georgija starog 14 godina.

G.K., njegov  mlađi brat I.K. i LJ. S zajedno s ubijenim dječakom u subotu su krenuli u berbu trešanja. Popeli su se na drvo i počeli s branjem kada je, neslužbeno doznaje Blic, Georgije slučajno zakačio prijatelja G.K.. Dječaj, koji je navodno prije polaska u berbu popio pivo, iživcirao se, uzeo motiku i počeo udarati nesretnog dječaka.
 

Pročitajte i ovo Ilustracija Liječnik ima poruku za dječake Petorica tinejdžera završila u bolnici zbog bolova u testisima: Internetski izazovi mogu djeci ugroziti i život, pogledajte neke od najopasnijih Zbaranjen rad motikom - 4 "Smisao je bilo nešto drugo..." Ostali u potpunoj nevjerici: Eko proizvođačima zabranili - motiku

U tome mu se pridružio i Lj.S. Bjesumučno su motikama udarali dječaka, razbili mu glavu, zube i polomili kosti, piše Blic. Nastavljali su tući dječaka ne osvrčući se na njegovo zapomaganje. Kada je nepomičan pao, G.K. i Lj. S vratili su se u selo, a s njima i mali I K.

Mještanin pronašao krvavo nepomično tijelo

Blic neslužbeno doznaje da je mali I.K. preksinoć po povratku kući ocu ispričao da su G.K. i LJ. S. motikama pretukli Georgija i ostavili ga. Otac je navodno istukao sina no nije obavijestio policiju i prijavio što je njegov sin napravio. Roditelji ubijenog dječaka nisu obavijestili policiju da se njihov  sin nije vratio kući.

Tijelo dječaka pronašao je jedan mještanin sela Grebenac koji je jučer ujutro traktorom krenuo na svoju njivu. Ugledao je nepomično krvavo tijelo i pozvao policiju. Istraga je počela i policija je ubrzo saznala da je Georgije prekjučer krenuo u berbu trešanja s G.K. i Lj. S. Otišli su u kuće dječaka koji su im kasnije, neslužbeno doznaje Blic, pokazali gdje su odbacili motike kojima su tukli Georgija.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene