Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Crteži za potporu

Djeca poručila Nelsonu Mandeli da ne smije umrijeti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nelson Mandela otpušten je iz bolnice i nalazi se u dobrom stanju.

'Mandela je dobro', rekao je pomoćnik predsjednika zemlje Kgalem Motlanthe dodajući kako je Mandela dobro raspoložen i da su, s obzirom na njegove godine i zdravstveno stanje, nužni pregledi kako bi mu se osigurala najblja njega.

Pročitajte i ovo Bicikli - 5 Djeca oduševljena Rekreacija za sve: Općina svim učenicima trećih razreda poklonila bicikle Ilustracija djece u školskim klupama javno savjetovanje Objavljen prijedlog kalendara za sljedeću školsku godinu: Nastavnici su nezadovoljni, evo što predlažu

'S medicinskog aspekta nema razloga za paniku', kazao je.

Također, južnoafrički učenici na simboličan su način poželjeli Nelsonu Mandeli brz oporavak.Učenici su se okupili oko bolnice u Johannesburgu gdje je Mandela hospitaliziran od srijede.

>> 'Mandela je jako bolestan, ali mu život nije ugrožen'

92-godišnji Mandela se navodno oporavlja od pneumotoraksa, 'pucanja' pluća, prenosi Reuters. Iz njegove zaklade je pak priopćeno samo da se radilo o rutinskom pregledu.

'Svijet će bez njega biti rascjepan, mora se vratiti i ne smije umrijeti', rekao je Keabetseo Seleso. Mandela je 1980-ih bolovao od tuberkuloze, a 2001. se liječio od raka prostate. 2004. se povukao iz javnog života i od tada se rijetko pojavljivao u javnosti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene