Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sklizak i opasan teren

Djeca išla brati jagode pa zapela na litici, spašavali ih vatrogasci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sa skliskog i strmog brda, kineski vatrogasci spašavali su troje djece.

Petero djece, od sedam do deset godina, zbog obilne kiše ostalo je zarobljeno na strmom brdu u kineskom Wenzhou, javlja CCTV, prenosi AP.

Pročitajte i ovo Učionica iz koje su oteta djeca u Kurigi 280 djece oteto u školi Nakon 17 dana oslobođena oteta djeca u Nigeriji: Vlada odbila platiti otkupninu od 690 tisuća dolara Prizori tijekom akcije spašavanja Besana noć HGSS-ovci spašavali unesrećenog vozača quada: Poklopilo ga vozilo

Ujutro je skupina djece pješice došla na brdo na kojem lokalni stanovnici beru jagode. Ovim voćem htjela su se osladiti i djeca, ali ih je u tome omeo iznenadni pljusak.

Zbog obilne kiše kući su se pokušali vratiti uobičajenom cestom kojom su došli. Ali ona je sada bila preskliska. Stoga su odlučili putovati strmim obroncima. Težak teren zaustavio ih je pri silasku.

>> Popeo se po fasadi i spasio dijete koje je visjelo s 3. kata

Ubrzo su ih primijetili prolaznici koji su zvali policiju. Do dolaska spasioca, dvoje je djece već bilo sišlo. Ostalo troje još je uvijek bilo zarobljeno na vrhu litice. Naposljetku je spasilački tim uz pomoć užeta došao do djece i spustio ih na sigurno. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene