Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Operna pjevačica 'u elementu'

Diva snimljena drogirana i bez kontrole!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedno od najvećih imena britanske klasične glazbe, 28-godišnja Katherine Jenkins, nakon veoma uspješnih godina u karijeri, trenutačno krasi naslovnice tabloida zbog skandala s drogom.

U javnost je pušten video ove operne pjevačice s proslave Nove godine 2003., na kojem je očito pod utjecajem droga pokazivala srednji prst, psovala i ponašala se apsolutno drugačije nego je to vidljivo na njezinim nastupima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pop diva 90-ih netragom isparila Misteriozno nestala prije tri godine! Što se dogodilo Kasandri!? Slika nije dostupna Čudo od djeteta VIDEO: Jackie Evanchoe je najmlađa operna pjevačica na svijetu

‘Ja sam je.. diva’, slinila je Katherine u kameru, a raširene su zjenice bile najbolji pokazatelj u kakvom je bila stanju na tulumu u Londonu.

Na snimci je vidljivo i kako razgovara sa zgodnim mladim muškarcem, žvače žvaku i pleše. Kad joj kažu da će njezin prijatelj uskoro napustiti zabavu, podigne ruku te snimatelju pokaže srednji prst i još jednom kaže ‘Je… se.’

Takvo je ponašanje potpuno drugačije od onoga što vidi njezina publika - ne samo da anđeoski pjeva, nego je ‘anđeoska u svemu što radi’, izjavio je jednom njezin PR, piše Daily Mail.

Služba za odnose s javnošću ove dive tvrdi da je ona velika vjernica koja redovito odlazi u crkvu, vegetarijanka je, voli svoje roditelje te podiže moral britanskoj vojsci poput moderne Vere Lynn.

Prema riječima njezinih prijatelja, video je snimljen tijekom proslave Nove godine 2003., te je u tom trenutku bila omamljena alkoholom i drogama.

Iako se u Britaniji već neko vrijeme nagađa kako redovito konzumira droge, prije tjedan dana je u intervjuu za magazin ‘GQ’ to oštro zanijekala, a potom nazvala Piersa Morgana koji ju je intervjuirao kako bi ‘raščistila stvar'.

‘Nije mi se svidjelo što sam vam lagala u intervjuu’, rekla mu je te dodala kako je konzumirala kokain, ecstasy, MDMA i marihuanu.

Rekla je kako je kao naivna tinejdžerica došla studirati u London te je ‘upala’ u loše društvo. Ali, kada je pet godina poslije potpisala ugovor s glazbenom kućom za milijun funti, odmah je odlučila da će živjeti ‘urednije’.

‘Znala sam u tom trenutku da se moram prestati drogirati. Dali su mi ovu izvanrednu priliku te si jednostavno nisam mogla dopustiti da je upropastim’, rekla je Morganu.

Operna diva u posljednjiih je pet godina zaradila devet milijuna funti, a prije tri tjedna potpisala je ugovor s Warner Musicom na 5,8 milijuna funti, što je, kako piše Daily Mail, ‘najteži’ ugovor vezan uz klasičnu glazbu. Katherine Jenkins od sljedeće će godine nastupati s Placidom Domingom, Davidom Fosterom, a njezin će album producirati glazbenici koji stoje iza najvećih hitova Celine Dion.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene