Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Putnici evakuirani

DRAMA U ROTTERDAMU Naoružan bombom zatvorio se u WC putničkog vlaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Željeznička stanica u Rotterdamu djelomično je evakuirana u petak ujutro nakon što se jedan muškarac zatvorio u nužnik vlaka Thalys, rečeno je iz policijskog izvora.

Drama koja se odvijala jutros na kolodvoru u Rotterdamu završila je uhićenjem. Pripadnici specijalne policije nakon sat vremena uhitili su muškarca koji se zaključao u toalet jednog putničkog vlaka.

Pročitajte i ovo Zoran Maršić, predsjednik Sindikata željezničara Hrvatske Liječnici mu se bore za život Nastradali dječak iz Slavonskog Broda u induciranoj komi, željezničari upozoravaju: "Samo zamislite što se događa..." Danijel Vrbota PAD PROMETA Reporter Dnevnika Nove TV u Rotterdamu: "Već se osjećaju posljedice sankcija Rusiji"

Prema riječima očevidaca, muškarac je sa sobom u toalet nosio bombu, piše RT.

"Dosad nema naznaka da je muškarac naoružan", istaknula je lokalna policija na Twitteru. "Ekipa za uhićenje" je odmah stigla na mjesto gdje je i pokušavlaa razgovarati s muškarcem kako bi izašao iz nužnika.

Thalys je evakuiran kao i peroni 1 i 7 (od petnaest njih), naglašava policija. Sigurnosne službe poslane su na lice mjesta "iz predostrožnosti".

Thalys je na Twitteru objavio da je "situacija pod kontrolom sigurnosnih službi" te da "nema opasnosti za putnike".

 

 

Naoružani muškarac 21. kolovoza ranio je dvije osobe prije nego su ga svladali putnici u Thalysu koji povezuje Amsterdam s Parizom. Izašao je iz wc-a naoružan kalašnjikovom te u posjedu devet šaržera, pištolja Luger i rezača. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene