Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mega policijska akcija "Ares"

Diljem Srbije uhićeno čak 360 osoba, osumnjičeni zbog droge, silovanja, pedofilije...

Diljem Srbije zbog sumnji na kaznena djela pokušaja ubojstva, silovanja, pedofilije, otmice, krađe i preprodaja droge uhićeno je čak 360 ljudi dok je protiv još 202 osobe podnesena kaznena prijava.

Srpski ministar unutarnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je kako je akcija "Ares" provedena u 27 općina i gradova u Srbiji te su ukupno procesuirane 562 osobe. 

Pročitajte i ovo Tomislav Žigmanov Tri put više nego 2020. Na izbore za Sabor izašao rekordan broj birača i u Srbiji Danka Ilić potpuna agonija Roditelji malene Danke prvi puta zajedno istupili u javnost: "Sve je laž"

"Neka od uhićenja su bila u Novom Sadu i Beogradu, a policija će nastaviti ovu akciju i zaštititi sigurnost građana", rekao je Stefanović, javlja B92.

Ministar policije je naveo da je oduzeto 167 kilograma narkotika, kokaina, heroina, hašiša, marihuane i ekstazija kao i da su otkrivena tri laboratorija za proizvodnju marihuane. Oduzeto je 29 pušaka, četiri automatske puške, 30 pištolja, jedan kilogram ekspoloziva, šest bombi i više od 3.000 komada municije.

Zaplijenjena je veća količina novca, 19 vozila kao i više računala i 150 gigabajta pedofilskog materijala, kazao je Stefanović.

Srpski MUP objavio je i videosnimku akcije koju možete pogledati u prilogu.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene