Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaboravila ga

Vozila dijete na krovu automobila!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna se majka pod utjecajem nekoliko jointova odvezla u automobilu na čijem je krovu ostavila svoje dijete staro tek pet tjedana. Dijete je u raskrižju palo s krova.

Devetnaestogodišnja Catalina Clouser uhićena je jučer u Phoenixu jer je na krovu automobila zaboravila svog sinčića u sjedalici starog tek pet tjedana i odvezla se. Dijete je u raskrižju palo s krova, no na sreću nije ozlijeđeno. Dijete je iz mjera predostrožnosti odvezeno u bolnicu, te predanu u ruke socijalnih radnika.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka ugrožavanje istrage MUP se oglasio o nestanku male Danke, uputio važan apel Hitna pomoć, ilustracija Prevezeno u bolnicu Teška nesreća kod Sinja: Auto naletio na dijete, ima ozljede opasne po život

'Izgleda da je osumnjičena stavila dijete u sjedalici na krov automobila, zaboravila na njega i odvezla se', rekli su iz policije.

>> Vezao dijete užetom u stražnjem dijelu kamioneta, policajce pitao: 'U čemu je problem?'

Iz policije su dodali kako je Catalina zajedno sa svojim dečkom u parku pušila marihuanu, te su s djetetom otišla u trgovinu po pivo. Tada ih je prvi put zaustavila policija i uhitila njenog dečka zbog vožnje pod utjecajem alkohola i marihuane. Catalina je navodno bila jako uzrujana zbog tog događaja da je s djetetom otišla k prijateljici i popušila još nekoliko jointova, piše Reuters.

Od prijateljice je otišla oko ponoći, te je tada zaboravila na dijete koje je ostavila na krovu automobila. Dijete je palo s krova u vrlo prometnom raskrižju, a majka navodno nije ni primijetila da djeteta nema sve dok nije došla kući. Prolaznici su spasili dijete s ceste i pozvali policiju.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene