Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poginulo dvoje djece

FOTO: Dijete spasila iz požara skočivši kroz prozor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je kući buknuo požar, 23-godišnja Britanka Fiona Adams sa svojim je sinom iskočila kroz prozor, ali nije uspjela spasiti ostalu djecu.

Fiona Adams skočila s prozora na katu kuće u Buxtonu držeći sina u naručju, kada je u njezinom domu buknuo, policija sumnja, podmetnuti požar. Adams je bila u spavaćoj sobi s troje djece kada je primjetila plamen, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Dvojica muškaraca poginula u slijetanju quadom u rijeku Bednju - 3 Tragedija Varaždinske Toplice nakon pogibije bratića zavijene u crno: "Alen je iza sebe ostavio zaručnicu, a Goran je živio s majkom" Dvije osobe poginule u prometnoj nesreći u Kaštel Sućurcu Građani spasili dijete Kaštela zavijena u crno, motociklisti i mlada vozačica smrtno stradali: "Ovo je prometni terorizam, kazna bi trebala biti izravni zatvor"

Uzela je osmomjesečnog sina Kiernana, pobjegla u drugu spavaću sobu i s njim skočila s prozora na trampolin u vrtu. U kući je još ostalo dvoje njezine djece koje je pokušala spasiti, ali zbog požara koji je zahvatio cijelu kuću do njih nije mogla doći.

U pomoć joj je pristigao rođak, ali ni on nije mogao u kuću. Dvogodišnji sinčić Cayden i petogodišnja kćer Niamh poginuli su u požaru. Policija koja je požar okarakterizirala kao sumnjiv, uhitila je 17-godišnjaka kojeg povezuje s nesrećom. Sat vremena prije požara Adams je uputila poziv policiji žaleći se da je netko u njezinom dvorištu. No, patrola koja je došla provjeriti što se događa nikoga nije pronašla.

Otac James Maynard u vrijeme požara igrao je biljar u obližnjem pubu. Prijatelji su kazali kako se nalazi u šoku te da se smatra odgovornim što se nakon posla odmah nije uputio svojoj obitelji. ‘Fiona je skočila kroz prozor s djetetom i pokušala se vratiti po drugu djecu, ali više nije mogla do njih’, rekla je Kerry Halsey, Fionina rođakinja. Majka i beba pretrpjele su opekline te su hospitalizirani.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene