Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobio 'najmanje jedan metak'

Djevojčica (9) Uzijem slučajno ubila instruktora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Devetogodišnja djevojčica slučajno je upucala svog instruktora pucanja u Las Vegasu. Policija neće podnijeti prijavu protiv djevojčice.

Instruktor pucanja u blizini Las Vegasa preminuo je, nakon što ga je slučajno upucala devetogodišnjakinja, dok ju je učio da koristi Uzi.

Pročitajte i ovo Incident u Chicagu incident u Chicagu VIDEO Policija zaustavila muškarca jer nije bio vezan, a onda je počela drama: Ispalili su prema njemu 96 metaka za 41 sekundu Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao!

Charles Vacca, 39-godišnji instruktor u Kingmanu u američkoj saveznoj državi Arizoni, dobio je u ponedjeljak ujutro 'najmanje jedan metak u glavu', priopćeno je iz ureda lokalnog šerifa, piše Gawker.

FOTO Liječnici dječaku (8) satima vadili 86 komada sačme iz glave

Djevojčica je pucala iz strojnice Uzi, nad kojom je izgubila kontrolu. Vacca, koji je stajao s njezine lijeve strane, primio je najmanje jedan metak. Odmah nakon incidenta prebačen je u bolnicu u Las Vegasu, gdje je umro u ponedjeljak ujutro.

Djevojčica je ondje s obitelji bila na odmoru, a šerif je rekao da protiv nje neće biti podnesena prijava.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene