Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Foto: Roditelji iz goruće zgrade bacali djecu kroz prozor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Devetero ljudi, uključujući petero djece, poginulo je u požaru koji je zahvatio zgradu u Ludwigshafenu, na zapadu Njemačke. I odrasli i djeca iskakali su kroz prozor goruće zgrade kako bi izbjegli sigurnu smrt, izvijestile su njemačke vlasti.

Dvadeset osoba zadobilo je opekline i prevezeno je u bolnicu, no niti u jednom slučaju ne radi se o ozljedama opasnim po život. Svi poginuli građani su turskog podrijetla.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nesebičnost na djelu Milijunaš heroj: Poginuo spašavajući svoje radnike iz požara Slika nije dostupna Umro na mjestu Prelazio preko autoceste pa ga usmrtio tegljač

postoji mogućnost od pronalaska novih trupala jer zbog karnevala koji se odvijao u blizini, nije poznat točan broj ljudi koji se u vrijeme požara nalazio u zgradi. 

Inače, 52-oje Turaka ima prijavljeno mjesto stanovanja u zgradi koju je još iz nepoznatog razloga zahvatio plamen. 

Broj stradalih zasigurno bi bio veći da se u karnevalskoj povorci koja je prolazila ispred zgrade nisu našli vatrogasci, policajci i Hitna pomoć.  

Oni su uhvatili djecu koju su prestravljeni roditelji bacali iz goruće zgrade.

Premijer savezne pokrajine Rheinland Pfalz (Porajnje-Falačka) Kurt Beck isključio je mogućnost da se iza požara krije napad s ekstremno desnom pozadinom.

Nakon požara otkazane su sve karnevalske svečanosti u ovom gradu na Rajni.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene