Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobročinitelj

Pio, vrijeđao, glumio Marilyn - a sad bi se...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dennis Rodman ispričao se jer nije mogao pomoći zarobljenom Kennethu Baeu. Iako, kaže, samo želi činiti dobro, to ipak, čini se, ne znači založiti se za oslobađanje kod Kim Jong Una.

Košarkaš Dennis Rodman u ponedjeljak se ispričao jer nije bio u mogućnosti pomoći Kennethu Baeu koji je zarobljen u Sjevernoj Koreji, u kojoj je bivša NBA zvijezda provela tjedan dana povodm rođendana mladog vođe Kim Jong Una, za kojeg je organizirao i košarkašku utakmicu s još desetak bivših NBA zvijezda.

Pročitajte i ovo Kim Jong Un - 2 Jeziva poruka "Rat je neizbježan": Kim Jong-un poručio da nema izbora te naredio vojci da pripremi nuklearne bombe, ako budu potrebne Kim Jong Un - 2 Pripremaju brze udare Zastrašujuća prijetnja: "Nećemo oklijevati s nuklearnim napadom..."

'Žao mi je, žao mi je što nisam mogao ništa učiniti', rekao je emocionalni Rodman kojeg su u Pekingu dočekali deseci kamera i novinara. 'To nije moja krivica. Žao mi je. Samo sam želi napraviti nešto dobro, to je sve što želim', nastavio je košarkaš koji se prošli tjedan ispričao zbog neprimjerenih komentara o zarobljenom muškarcu.

VIDEO Rodman i Kim rukovali se iznad boca votke sa svojim likom

U e-mailu proslijeđenom AP objasnio je da je pio i bio uzrujan zbog pritiska pod kojim su se našli neki od njegovih suigrača.

Rodman je zaradio snažne kritike jer nije iskoristio svoj utjecaj s Kimom kako bi oslobodie Baea, koji je u Sjevernoj Koreji zatočen zbog 'antidržavnih zločina' i vjeruje se da je u jako lošem zdravstvenom stanju.

Prije isprike, opravdanja i izražavanja ljubavi prema domovini Rodman nije bio tako naklonjen Baeu.

U intervjuu za CNN prošlog utorka podrazumijevao je da je Bae kriv. 'Znate li vi što je taj čovjek ovdje učinio!? Znate li?', vikao je košarkaš iako ni sam nije ponudio odgovor na to pitanje.

VIDEO Kim Jong-un pripremio VELIKI SPEKTAKL u Koreji, evo zašto

U ponedjeljak je opet ponovio svoje dobre namjere i dodao kako mu je žao svih ljudi, ali, tvrdi, on nije predsjednik ni ambasador nego samo Dennis Rodman, individualac koji svijetu pokazuje da se možemo slagati i biti sretni jedan dan.

Tako je on tijekom boravka u Pjongjangu i zapjevao. Poput Marilyn Monroe koja je pjevala Kennedyju, Rodman je sretan rođendan otpjevao svom omiljenom čelniku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene