Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Išao je na molitvu

Sirijske vlasti: Asad nije napadnut

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sirijske vlasti su demantirale izvješća o napadu na predsjednika Asada

Sirijske vlasti su demantirale medijska izvješća o granatiranju konvoja predsjednika Bašara al-Asada dok je išao u džamiju na jutarnju molitvu u prigodi Ramazanskog bajrama.

'Te su informacije potpuno netočne. Predsjednik je sam vozio svoj automobil, sudjelovao je na molitvi i pozdravljao se s ljudima. Sve je u redu', istaknuo je ministar informiranja Omran al-Zohbi, odgovarajući na pitanje državne televizije.

Sirijska državna televizija prikazala je u četvrtak snimku predsjednika Bašara al-Asada na molitvi u džamiji u Damasku nakon izvješća sirijske oporbe o napadu na predsjedničku kolonu vozila.

Pročitajte i ovo Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran" Komemoracija za žrtve brutalnog napada u Sydneyju Ubijeno šest osoba Napadač iz Sydneyja ciljao je žene: "Snimke govore same za sebe"

>>Asad: 'Vjerujemo u pobjedu!

Pripadnik pobunjeničke brigade Islam Aluš potvrdio je prije toga za Reuters da su pobunjenici ispalili rakete koje su pogodile predsjedničku kolonu vozila na putu za džamiju Anas bin Malek u četvrti Malki gdje je i Asadova rezidencija.

I drugi sirijski aktivisti izvijestili su o raketama ispaljenima na četvrt Malki u četvrtak.

Prema televizijskim snimkama Asad je bio neozlijeđen. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene