Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Incident na sastanku

Cameron nakon završetka summita G8 na Twitteru objavio 'bombu'!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanski premijer David Cameron na svom je profilu na Twitteru netom nakon završetka summita G8 u Sjevernoj Irskoj objavio da je u mjestu održavanja sastanka pronađena bomba.

Netom nakon što je jučer završio summit čelnika zemalja skupine G8 u sjevernoirskom gradiću Enniskillen, domaćin sastanka britanski premijer David Cameron na Twitteru je objavio: 'Evo sada kada summit G8 završio, smijem otkriti da je u jezeru Erne pronađena bomba'.

Pročitajte i ovo Rat u Ukrajini Estonski ministar vanjskih poslova "Uskoro ćemo vidjeti punu mobilizaciju u Rusiji! Putin će dići 400.000 ljudi i neće sve poslati samo u Ukrajinu" Vladimir Putin Jasan stav Putinova nova prijetnja: "Oni za nas postaju legitimne mete, ma gdje se nalazili"

Riječ je o ovećem projektilu zaostalom iz Drugog svjetskog rata, kada su američke snage u Sjevernoj Irskoj izvodile vježbe gađanja, a otkriven je na dnu jezera u blizini mjesta susreta svjetskih vođa.

>> Gotov summit G8: Obama stigao u Berlin

Srećom po osmero državnika, među kojima su bili i Barack Obama, Vladimir Putin, Angela Merkel i Francois Hollande, osiguranje u Enniskillenu je bilo prilično brojno pa nitko od njih, čini se, nije ni primijetio da se u blizini događa bilo što čudno.

Huffington Post prenosi i izjavu lokalne policije koja je potvrdila da je sumnjivi objekt uočen još 12. lipnja, a da je naknadnom pretragom dna jezera utvrđeno kako je riječ o bombi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene