Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijeti im doživotan zatvor

Dan nakon donošenja drakonskog zakona: Tabloid 'razotkrio' top 200 homoseksualaca u zemlji!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvjesto Uganđana moglo bi dobiti doživotni zatvor nakon što ih je jedan tabloid 'prokazao' dan nakon donošenja drakonskog zakona o homoseksualnosti.

Samo dan nakon što je predsjednik Ugande stavio svoj potpisa na kontroverzni zakon koji homoseksualcima propisuje doživotan zatvor, jedan je tabloid objavio imena 'top' 200 ugandskih homoseksualaca.

Pročitajte i ovo Zabrana pobačaja, ilustracija Uoči izbora Jedna savezna država SAD-a vratila se u 19 stoljeće i oživjela zakon o pobačaju iz 1864. Iskorak u zaštiti životinja - 6 povijesni iskorak Zbog napuštanja životinje možete završiti u zatvoru: "Ljudi bi i vlastitu djecu ostavljali da nema kazne za to"

S naslovom 'EXPOSED! Uganda's 200 Top Homos Named' tabloid Red Pepper naveo je imena 200 osoba koje će se sada vrlo vjerojatno naći pod povećalo snaga reda, a 'dokaže' li im se homoseksualnost završit će u zatvoru do kraja života, piše CNN.

DRAKONSKI ZAKON: Za homoseksualce doživotni zatvor

'Odvratni su. Kakvi su to ljudi? Nikad nisam znao što čine, a nedavno mi je rečeno da je to što rade grozno. Odvratno. Ali bio sam spreman ignorirati to pokaže li se da su takvi rođeni, abnormalni. Ali dokaza za to nema', rekao je već ranije ugandski predsjednik Yoweri Museveni, jasno iskazavši svoj osobni stav prema osobama homoseksualne orijentacije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene