Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Više civila poginulo

Damask potresle dvije eksplozije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više civila i pripadnika snaga sigurnosti poginulo je kad su u subotu eksplodirale dvije bombe u Damasku , objavila je sirijska državna televizija spominjući eksplozije automobila-bombi.

'Došlo je do dviju terorističkih eksplozija u subotu ujutro u Damasku', tvrdi televizija dodajući da se prema prvim informacijama radi o automobilima-bombama. Nije preciziran broj žrtava.

Televizija je navela je do napada došlo u dvjema četvrtima glavnog grada Sirije dok je Sirijski opservatorij za ljudska prava naveo da su eksplozije bile usmjerene protiv centara sigurnosti sirijskih snaga, ne navodeći lokaciju.

Od početka ustanka 15. ožujka 2011. godine, više od 9000 ljudi, uglavnom civila, stradalo je u nasilju, po podacima sirijske oporbe. (Hina)
 

Pročitajte i ovo Napad u Damasku jedna ozlijeđena U napadu Izraela oštećeno iransko veleposlanstvo, izvori tvrde: "Eliminiran je zapovjednik Iranske revolucionarne garde" Slika nije dostupna ponoćni napad Sirijska protuzračna obrana presrela izraelske rakete iznad Damaska

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene