Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I dalje krvavo

Dagestan: Trojica ekstremista ubila policajca, drugog ranila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trojica ekstremista otvorila su vatru na policajce iz jurećeg automobila, u južnoj pokrajini Dagestanu, pri čemu je jedan policajac ubijen, a drugi ranjen, izvijestio je ruski dužnosnik.

Dagestan je dio ruske sjevernokavkaske regije u kojoj dominira muslimansko stanovništvo, a u zadnjih je tjedan dana bio epicentar nasilja. 17-godišnja Dagestanka jedna je od dviju napadačica-samoubojica koje su se u ponedjeljak raznijele u moskovskoj podzemnoj željeznici, pri čemu je ubijeno 40 osoba, a ranjeno ih je 90.

Pročitajte i ovo Policija uhićeni policajci i pročelnica USKOK objavio detalje zataškavanja prometne nesreće u kojoj je sudjelovao gradonačelnik Vrbovskog Slika nije dostupna Opkolili mu kuću Rusi UBILI militanta odgovornog za bombaške napade u Volgogradu

U srijedu su na granici Dagestana i Čečenije počinjena još dva samoubilačka napada u kojima je smrtno stradalo 12 ljudi.

Glasnogovornik dagestanskog ministarstva unutarnjih poslova Vjačeslav Gadzijev za AP je u subotu izjavio kako se pucnjava dogodila blizu grada Čontaula, oko 70 km sjeverozapadno od pokrajinskoga glavnog grada Mahačkale.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene