Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Susjed iz pakla

Da se osveti susjedima izrezbario ogromni srednji prst

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Većina nas smatra kako ima susjede iz pakla, no Australca Davida Muscata sud je službeno proglasio takvim.

Nakon nekoliko svađa sa susjedima u dotad mirnom naselju Park Orchards u gradu Ringwood Muscat je odlučio uzeti stvar u svoje ruke i u drvetu je izrezbario šaku koja pokazuje srednji prst visoku 1,2 metra. Da nikome ne promakne.

Pročitajte i ovo Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan" Ilustracija Australski poučak Oni su odlučili podići minimalnu plaću: ''Želimo da ljudi zarađuju više''

Sve je počelo kad se prvi susjed žalio što Muscat spravom za usisavanje lišća onečišćuje njegov automobil kojeg je upravo prao. Zamolio ga je da ga ugasi no Muscat se zaletio i pun bijesa glavom pogodio susjeda u glavu i njegovu suprugu u rame te im je u lice ispustio sadržaj stroja.

Ubrzo je došla i policija koju je Muscat ignorirao i nije htio smanjiti glazbu koju je u međuvremenu raspalio. Vrhunac je bio kad je od komada drveta napravio ogromni srednji prst i pokazao ga cijelom susjedstvu. Sveukupno je protiv njega podnijeto 20 prijava, a sve su bile od nezadovoljnih susjeda.

Najviše ih je zasmetalo kad je Muscat pilom posjekao sva stabla koja su okruživala dvorište, a bile su dio javne površine.
Sudac je u presudi kazao kako je Muscot službeno 'susjed iz pakla'. Za napad na susjede i nepristojnu skulpturu dobio je 700 dolara kazne, a za sječu stabala bez dozvole mora platiti 10 tisuća dolara, piše Mannigham Leader.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene