Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spotaknuo se

Čudom preživio: Radniku čelična šipka probila vrat

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Građevinski radnik iz Brazila preživio je nevjerojatnu nesreću na radu. Naime, vrat mu je probila metar dugačka čelična šipka.

Nesreća se dogodila kada se 47-godišnji Francisco Barroso spotaknuo i pao s tri metra visine točno na čeličnu šipku koja je virila iz betona i koja mu je probila vrat. Radniku je pomogao kolega koji je odrezao oba kraja šipke prije nego je došla hitna pomoć.

Pročitajte i ovo Deseci ozlijeđenih u nesreći trajekta Drama u Napulju VIDEO Trajekt se zabio u pristanište u popularnoj turističkoj destinaciji: Velik je broj ozlijeđenih Ilustracija Očevid u tijeku Strašna nesreća u zgradi Skupštine: Lift otkinuo glavu radniku koji ga je popravljao

'Prerezao sam šipku s obje strane njegova vrata te smo ga posjeli na stolac. Pričao je normalno i tražio od nas da mu iščupamo šipku iz vrata. Čudim se što je preživio i normalno s nama razgovarao', izjavio je kolega unesrećenog, Ronaldo Lima.

>> Radnik preživio pad na šipku koja mu se zabila 15 centimetara u lubanju

Liječnik Luiz Alexandre Essinger rekao je da je Francisco dobrog zdravlja, ali da će ostati na promatranju, javlja Reuters. 'Kada smo razgovarali ispričao mi je točno što se dogodilo. Nije osjećao bol niti je imao vrućicu, ali ostavit ćemo ga na promatranju da ne bi došlo do komplikacija', rekao je.

Prošlog mjeseca dogodila se slična nesreća, radniku iz Rio de Janeira metalna šipka je prošla kroz glavu. Muškarcu je šipka teška 300 kilograma na glavu pala s petog kata i prošla mu između očiju. Srećom, i on je preživio.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene