Obavijesti Video Pretražite Navigacija

ČSA uvodi on-line registraciju putnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od 14. veljače putnici na Czech Airlines letovima imat će mogućnost dobivanja ukrcajne propusnice putem internetske stranice www.czechairlines.com. Ova novina će značajno ubrzati postupak registracije putnika, jer će ovako registrirani putnici odlaziti izravno na kontrolu putovnica i sigurnosnu provjeru. Czech Airlines, također, uvodi novi sistem rezerviranja i plaćenja zrakoplovnih karata, a redizajnirane su i web stranice.

On-line registracija putnicima omogućava prijavu na let te odabir sjedišta i tiskanje ukrcajne propusnice - sve putem interneta i u udobnosti vlastitog doma ili ureda. U zračnoj luci, ovako registrirani putnici mogu izravno ići na pregled putovnica i sigurnosnu provjeru.

>> www.czechairlines.com

Ova pogodnost, također omogućava putnicima da dođu u zračnu luku najkasnije 35 minuta prije planiranog leta. Pogodnosti on-line registracije mogu koristiti i putnici koji imaju prtljagu koju trebaju predati.

Oni svoju prtljagu jednostavno predaju na posebnom ¨drop-off¨ šalteru i odlaze na provjeru putovnica i sigurnosnu provjeru. Czech Airlines je prvi zrakoplovni prijevoznik koji uvodi ovu uslugu u Zračnoj luci Zagreb.

Usluga je dostupna svim putnicima koji na Czech Airlines letovima kupe zrakoplovnu kartu putem interneta. Elektronske karte čine približno 70 % cjelokupne prodaje na letovima Czech Airlines. Putnici se registriraju u 3 jednostavna koraka i to najranije 24 sata, odnosno, najkasnije 35 minuta prije planiranog poletanja.

"Naš imperativ je ponuditi najnovija dostignuća i time našim putnicima, posebno poslovnim ljudima, učiniti putovanje što jednostavijim. Cijenimo njihovo vrijeme i razumijemo važnost uštede vremena", rekao je Branislav Rovny, regionalni direktor Czech Airlines za Balkan i Srednji Istok.

JEDNOSTAVNIJE ON-LINE REZERVACIJE

Osim on-line registracije putnika, Czech Airlines je uveo pojednostavljen sistem rezervacija zrakoplovnih karata. Novi način će ubrzati rezervacijski postupak, a sami on-line pristup sistemu je poboljšan i uljepšan.

S novim sistemom, cijena karte (bez pristojbi) se pojavljuje već na drugom koraku rezervacijskog postupka. Kupujući kartu, putnik može birati između pet cjenovnih paketa koje nudi sistem. Vodeća web stranica Czech Airlines www.czechairlines.com ima novi dizajn.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene