Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Albanci šute o incidentu

Crnogorska policija obaviještena: Albanski vojni helikopter pao u Skadarsko jezero

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Helikopter albanske vojske pao je danas poslijepodne u jezero Skadar. Dvije su osobe poginule, a jedna teško ozlijeđena.

U padu helikoptera albanske vojske 'Eurokopter EC 145', dvije su osobe poginule, a jedna od njih je pilot. Jedna osoba je teško ozlijeđena. Helikopter je pao u Skadarsko jezero, a ronioci traže tijela žrtava, javlja crnogorski portal Vesti.

Pročitajte i ovo Ilustracija neuništivi humor "Malo duže trajao od zadnjeg seksa"; "Cijela se Juga probudila prije nas": Urnebesni komentari Crnogoraca nakon potresa Ilustracija Nemirno tlo Nakon snažnog potresa u Crnoj Gori deseci naknadnih udara: ''Ne možemo reći što će biti''

Oo 14:15 sati, crnogorsku policiju obavijestili su albanski kolege da je na području Skadarskog jezera na njihovom teritoriju, u mjestu Kopljik pao vojni helikopter s tri člana posjede.

Crnogorska policija na mjesto nesreće uputila je patrolni čamac kao ispomoć na mjesto događaja.

Crnogorska policija ima potpisan sporazum s Albanijom o zajedničkim patrolama na Skadarskom jezeru, na osnovu kojeg crnogorske patrole mogu ulaziti na albanski teritorij.

Albanska vojska još uvijek nije objavila službenu verziju incidenta, a talijanska agencija ANSA navodi da se za sada zna da je helikopter, koji je nedavno kupljen u Francuskoj, bio na rutinskom letu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene