Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tvrde da radi

Crnogorci u borbi s visokim računima za struju: Evo kako stopiraju brojila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Crnogorci su do rješenja navodno došli na forumima i društvenim mrežama gdje nabavljaju sve što im treba za stopiranje brojila.

Građani Crne Gore pronašli su način kako doskočiti visokim računima za struju - kupuju pametne telefone s aplikacijom koja ometa rad brojila, piše Kurir.

Pročitajte i ovo Tivat - 3 Pokrenuti novi letovi Poznati tabloid nahvalio našeg velikog konkurenta: "Znatno su jeftiniji od Hrvatske, a nakon multimilijunskog ulaganja postali su mali Monako" Potres u Crnoj Gori Jačine 4,7 stupnja Novi potres zatresao Crnu Goru, osjetio se i u Hrvatskoj i BiH: "Baš je jako zatreslo, trajalo je desetak sekundi"

Telefone koji imaju potrebne softvere te instalirane aplikacije koje im pomažu umanjiti potrošnju električne energije kupuju na društvenim mrežama i forumima.

FOTO Ova kuća proizvodi 3 puta više energije nego što je troši!

Prodavači tvrde da aplikacija radi i umanjuje potrošnju u što se može uvjeriti svaki kupac. Osim pametnih telefona na forumima je moguće doći i do drugih uređaja, a cijene su različite. Jedan od prodavača pametne telefone s instaliranim aplikacijama nudi za 160 do 280 eura, a cijena ovisi o modelu mobitela.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene