Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Pumpanje stražnjice'

'Crna madam' djevojkama ubrizgavala injekcije ljepila u stražnjicu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Padge Windslowe, zvana 'Crna madam', optužena je za ilegalne kozmetičke zahvate, uključujući i postupke za poboljšanje izgleda stražnjice uz pomoć silikona s Tajlanda i ljepila Krazy Glue.

42-godišnju madam se tereti za napad, prakticiranje medicine bez dozvole, krađu i prijevaru.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Od sredine prosinca dostupna svima Spasonosna injekcija za liječenje raka pluća stigla u BiH, prvi pacijent već na terapiji Slika nije dostupna Što ti je dobrodošlica Baš je bio sretan što ga vidi: Izdrpao je suigrača za guzu kao da nema sutra

Prošle srijede je saslušana egzotična plesačica Shurkia King koja je izjavila da je patila od teških respiratornih problema i dva tjedna provela u bolnici nakon 'pumpanja stražnjice' koje je je Windslowe naplaćivala 1.000 dolara po 'seansi'. Injekcije je, kazala je King, davala na stolu u blagovaonici. Liječnik je posvjedočio da je kod pacijentice pronašao tragove silikona u plućima te kazao kako je zbog toga mogla i umrijeti. 

>> Šokantno: Radio implantate od cementa, ljepila i pjene za krpanje guma

Policija vjeruje da je Windslowe 'terapiju za stražnjicu' ubrizgala i 20-godišnjoj Claudiji Aderotimi koja je prošle godine nakon 'tretmana pumpanja' umrla u hotelu u zračnoj luci u Philadelphiji. Za taj slučaj nitko nije optužen, a detektivi čekaju rezultate detaljne obdukcije.

23-godišnja King je kazala kako je za 'Crnu madam' čula od kolegica plesačica te kako je mislila da je Windslowe školovana medicinska sestra. Nakon što je na Silvestrovo prva 'terapija' prošla u redu King se vratila po još u veljači. Iako joj se činilo da nešto nije u redu nakon druge injekcije, jer joj se tresla noga, madam joj je rekla da 'duboko diše i da je sve u redu'.

Razina kisika kod 23-godišnje plesačice je bila 'opasno niska' kada je dva dana kasnije došla u bolnicu, posvjedočila je liječnica dr. Arka Banerjee iz Medicinskog centra Lankenau. Tjedan dana je bila na intenzivnoj njezi i disala uz pomoć cijevčice s kisikom.

Policija iz Philadelphije vjeruje da je Windslowe napravila najmanje 14 kozmetičkih operacija i to na različitim lokacijama kako bi zamela tragove. Trenutno se nalazi u zatvoru a jamčevina joj iznosi 750.000 dolara.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene