Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sama se predala

Crna Jasmina iz Srbije: Odležala za ubojstvo jednog, a sada ubila i novog dečka?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srbiju potresa priča o ženi koja je već odležala zatvorsku kaznu za ubojstvo jednog dečka da bi nakon sedam godina na slobodi bila uhićena pod sumnjom da je ubila svog novog dečka.

Jasmina Cvetković (37) osumnjičena je za ubojstvo Milana Tomovića (38) u stanu njegovog prijatelja, koji je policiji rekao da je Tomović izboden nasmrt nožem te da je to učinila Cvetković.

Pročitajte i ovo Dina Ćevid i Josip Pavliček - 4 Kako će utvrditi uzrok smrti? Kriminalist o monstruoznom zločinu u Srbiji i je li bilo propusta policije: "Postoje indikatori..., a ubojice imaju svoj svijet" Danka Ilić Tijelo nije pronađeno Načelnik policije o Dankinim ubojicama: "Oni o tome govore hladno, kao da su udavili mače". Otkrio i moguće razloge zašto kriju gdje je tijelo djevojčice

Blic piše da se novo ubojstvo dogodilo na beogradskom naselju Miljkovac, u četvrtak navečer oko 22:30 sati. Ubojstvu, je, prema riječima susjeda svjedoka, prethodila velika svađa između nje i ubijenog Milana Tomovića (38). Navodno je Tomović imao i problema s drogom, pričaju susjedi.

'Živciralo me što je vrištala dok sam je silovao. Uzeo sam motiku i ubio je'

Sve se odvijalo u stanu prijatelja ubijenog Tomovića, V.P.. Buka i svađa kulminirali su oko 22 sata. "U jednom trenutku sam čula da se razbija staklo, a potom ženski glas koji lupa na vrata i viče: 'Pusti me da izađem'. Sve to trajalo je nekoliko minuta, a zatim se sve naglo utišalo. Nedugo potom začule su se sirene i s prozora sam vidjela policiju kako ulazi u zgradu', prepričala je jedna susjeda za Blic.

Tragova krvi bilo je posvuda, a najviše pred ulaznim vratima, gdje je Tomović nasmrt iskrvario. Policiju je pozvala sama osumnjičena, a nakon toga je pobjegla s mjesta događaja. Uhićena je par sati kasnije u naselju Vranić u okolici Beograda.

Cvetković je već ranije odležala zatvorsku kaznu za ubojstvo svojeg bivšeg dečka Aleksandra Paunovića (22).

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene