Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razbijeni izlozi

POLICIJA UGUŠILA PROSVJED 40 ozlijeđenih, uništene ulice...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na konferenciji za medije u glavnom crnogorskom gradu rečeno je da je ozlijeđeno 15 policajca, među kojima jedan teže, te 24 građanina.

Na ulicama glavnog grada Crne Gore Podgorice u subotu kasno navečer je mirno, pošto je policija ugušila nasilni prosvjed oporbenog Demokratskog fronta (DF) na kojemu je sudjelovalo nekoliko tisuća građana.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kaznena prijava Na aerodromu u Zadru uhvaćeno dvoje mladih Rusa: Policija odmah posumnjala da nešto nije u redu Ilustracija Otac sve gledao Snimka na kojoj brat ubija sestru šokirala je zemlju: S ocem ju je godinama silovao, građani su bijesni

Tijekom prosvjeda u Podgorici je ozlijeđeno gotovo 40 osoba, a na ulicama su vidljivi razbijeni izlozi i uništeni semafori Vijesti.me. Na konferenciji za medije ministra unutarnjih poslova Raška Konjevića rečeno je da je ozlijeđeno 15 policajaca, od čega jedan teže, te 24 građanina.

Ispred Skupštine i vlade Crne Gore nešto poslije 22 sata došlo je do nereda kad su prosvjednici pokušali nasilno ući u zgradu Skupštine što im policija nije dopustila.

TISUĆE PRED SKUPŠTINOM Policija bacila suzavac, čuli se i pucnjevi!

Demonstranti su policiju gađali bocama i kamenjem, a bacane su i baklje i suzavci. Policija je odgovorila topovskim udarima i suzavcem. U sukobima je s obje strane ozlijeđeno više osoba.
Predstavnici oporbenog Demokratskog fronta (DF) tražili su od predsjednika parlamenta Ranka Krivokapića da u Skupštinu uđu na glavni ulaz, što je on iz sigurnosnih razloga odbio i uputio ih na sporedni. Frontovci nisu pristali na to i počeli su napad na policiju, na šta su sigurnosne snage žestoko odgovorile.

U Podgorici je u subotu navečer održan prosvjed oporbenog Demokratskog fronta, s kojeg su organizatori zatražili od predsjednika vlade i Skupštine, Mila Đukanovića i Ranka Krivokapića, da ispune njihov zahtjev da podnesu ostavke i da se formira prijelazna vlada.

Crnogorska policija je objavila da je priveden i zastupnik DF-a Andrija Mandić, jedan od glavnih organizatora prosvjeda. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene