Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prokrijumčarili 2,5 tona skunka

Crna Gora: Presječen lanac šverca droge, uhićeno 25 osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Crnogorska policija uhitila je jučer 25 osoba za koje se sumnja da su preko teritorija Crne Gore prokrijumčarili oko 2,5 tone skunka (vrst marihuane) iz Albanije za Hrvatsku, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i zemlje zapadne Europe.

U priopćenju policije se navodi da je u akciji na području Podgorice, Nikšića i Bara, uhićeno 25 osoba, koje su, zajedno sa ranije uhićenima zbog sumnje da su krijumčarili i prodavali skunk, činile sedam organiziranih kriminalnih skupina iz Crne Gore. Iz policije navode da su među uhićenima i organizatori krijumčarskih grupa, a među njima je i nekoliko policijskih službenika.

Pročitajte i ovo Uhićenje Razbijeno zločinačko udruženje VIDEO Policija objavila snimku: Pogledajte kako je izgledala akcija u kojoj je pao i poznati poduzetnik Slika nije dostupna U Hrvatskoj, BiH i CG uhićeno 88 krijumčara droge

Dosadašnje radnje koje je provela policija upućuju na sumnju da su osumnjičeni, krajem prošle i početkom ove godine, prokrijumčarili ukupno oko 2,5 tona skunka, navodi se u priopćenju. Pretresom njihovih kuća prilikom uhićenja, pronađeno je i oduzeto 35 kilograma te droge.

U toku pretresa zaplijenjena znatna količina oružja i eksplozivnih sredstava, 70.000 eura kao i 11 putničkih vozila, tri kamiona i veći broj mobilnih telefona. Akcija je izvedena u suradnji s policijom Albanije odakle je droga i dolazila.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene