Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Čovjek leopard' otišao u mirovinu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tom Leppard, koji je dugo držao titulu čovjeka s najviše tetovaža, a živio je u improviziranoj kući od plastike, nakon što je napunio 73 godine, odlučio se preseliti u pravi dom, u grad Broadford.

Takozvani ‘Čovjek leopard’ već 20 godina cijelo tijelo ima istetovirano tako da izgleda kao leopard. Živio je u ruševnoj kućici na škotskom otoku Sky, pod krovom načinjenim od plastike. Titulu najtetoviranijeg čovjeka nedavno je dobio Australac Lucky Diamond Rich.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NAGLO ŠIRENJE EPIDEMIJE Rijedak slučaj zaraze čovjeka u Engleskoj: Zdravstvena agencija objasnila razinu opasnosti Slika nije dostupna pas nije imao posebne simptome U BiH potvrđen prijenos koronavirusa s čovjeka na psa: "To je vrlo rijetko"

Nije imao struje ni namještaja, a u tjednu nabavku namirnica putovao je kanuom, piše Daily Mail.

Čovjek leopard postao je poznat nakon što je postao najpopularniji tetovirani muškarac.

Ali sada, sa 73 godine, ovaj ekscentrik koji je na tetovaže potrošio 5.500 funti, napustio je svoju divlju stranu te se preselio u jednosobnu kuću u Broadfordu. U njoj se ponovno počeo koristiti strujom i spavati na krevetu.

‘Sigurno je veoma neobično biti okružen s četiri prava zida i pravim krovom, ali naviknut ću se. Privikavam se spavati na krevetu, to je mnogo udobnije nego ono na što sam ja inače navikao, a i struja je zaista dobro došla’, komentirao je svoju selidbu.

Nikada nisam imao televizor ili radio i neću ih imati ni sada, sve je to ionako smeće U prijašnjem domu, u blizini Kyleakina, ovaj bivši vojnik specijalnih postrojbi, kuhao je na plinskoj peći i spavao na krevetu načinjenom od polistirena i pjene.

‘Naučio sam živjeti jednostavno ondje tako da mi zaista ne treba mnogo u kući. Sigurno neću mnogo kuhati, ono što mi treba kupit ću u trgovini. Bio sam savršeno sretan u svojoj improviziranoj kućici, ali postao sam prestar za takav način života’, rekao je Tom.

‘Prije šest tjedana, prijatelj s čamcem ponudio mi je da me odveze do grada, a ja sam odlučio da se više neću vratiti’, ispričao je Tom koji je u Broadfordu dobio kuću, ali je odbio TV i radio.

‘Nikada nisam imao televizor ili radio i neću ih imati ni sada, sve je to ionako smeće. Čitao sam samo novine, pa ću se toga i dalje držati.’

Tom je rođen u Londonu i kao mladić se, zadivljen planinama i prelijepim okolišem, preselio u Škotsku.

‘Kada na tijelu imate toliko tetovaža, svi vas primjete, bio sam svojevrsna turistička atrakcija na Skyju’, zaključio je Tom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene