Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubili stotinu životinja

Čopor krvoločnih pasa utjerao strah u kosti stanovnicima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lokalne vlasti u sjeveroistočnom dijelu države Washington muku muče s čoporom divljih pasa koji od ožujka pustoše krajem i dosad su ubili oko 100 životinja.

Vlasti se pribojavaju kako su životinje sada počele ubijati iz zabave. Čopor divljih pasa dosad je iza sebe ostavio stotinu zaklanih koza i drugih domaćih životinja u Stevens Countyu. U posljednjem izgredu ubili su jednu ljamu. Zasad nepoznata pasmina pasa harači mjestom samo pod okriljem noći, no preplašeni stanovnici strahuju kako su se životinje dodatno ohrabrile.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Crikvenici Zabranjen rad skloništu za životinje: Držali pse bez uvjeta i zarađivali, inspekcija nije reagirala godinama Ilustracija U Južnoj Koreji Mesna industrija se opirala, ali nema povratka: Zabranjuje se klanje pasa i prodaja njihova mesa

'Uvjereni smo kako sada ubijaju iz zadovoljstva. Te životinje su jako krvoločne, i čine to iz puke zabave. Kao u filmu Cujo', kazao je AP-u zamjenik šerifa Keith Cochran. No, vlasti sumnjaju kako se u čoporu od četiri ili pet pasa nalaze i psi koji nisu divlji te se poslije krvavog pohoda uredno vraćaju doma. Na priloženoj fotografiji vidi se dio čopora pasa koje je slučajno uspio snimiti jedan od stanovnika.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene