Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Glazbeno nadarena

Condi svirala za Kraljicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Državna tajnica SAD-a Condoleezza Rice svirala je klavir u Londonu za britansku kraljicu Elizabethu II. tijekom svoje oproštajne turneje Europom.

U izvođenju klasičnih djela u Buckhinghamskoj palači s Condoleezzom sudjelovala je supruga britanskog ministra vanjskih poslova Davida Millibanda Louise te tri člana londonskog Simfonijskog orkestra, prenosi AP.

Pročitajte i ovo Margareta II. nakon 52 godine Margareta II. šokirala najavom: "Odstupit ću s dužnosti danske kraljice" Slika nije dostupna Eto čemu služi fakultet Zar na Cambridgeu nisu mogli naći pametniju tradiciju od ove?

Rice je bila u Londonu prije odlaska u Bruxelles gdje će sudjelovati na sastanku NATO-a. Prije mini koncerta kojeg je održala za Kraljicu, sastala se s premijerom Velike Britanije Gordonom Brownom i ministrom vanjskih poslova Millibandom.

Rice klavir svira od djetinjstva, a upravo je to karijera kojom je željela obogatiti svoj profesionalni život. Tijekom tog razdoblja osvojila je i nekoliko nagrada. Glazbom se prestala baviti na fakultetu.

Turneju Europom, još uvijek aktualna državna tajnica će skratiti zbog događaja u Mumbaiju. Krajem tjedna odlazi u Indiju gdje će se sastati s čelnicima te zemlje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene